OKQ8 obemannad butik

OKQ8 obemannad butik: Allt du behöver veta

OKQ8 obemannad butik

OKQ8 obemannad butik

OKQ8 har lanserat en obemannad butik som är öppen dygnet runt. Butiken är den första i sitt slag i drivmedelsbranschen och har öppnat på Duvkullestigen i Linköping. OKQ8 tekniska partner Storekey möjliggör tillträde till butiken via en app och kunderna kan köpa produkter som godis, läsk och vissa basvaror som bröd, smör och mjölk.

Obemannade butiker ger företag som OKQ8 nya möjligheter att öka sin servicegrad på platser där de idag endast säljer drivmedel via Minipris-stationerna. Med en obemannad butik kan kunderna få tillgång till butiken dygnet runt utan att behöva vänta på en anställd. Detta kan också innebära att företaget kan sälja fler produkter och därmed öka sin försäljning.

OKQ8 obemannade butik kan också vara ett steg mot att minska kötiderna vid bemannade butiker. Genom att erbjuda kunderna en alternativ lösning för att köpa produkter kan företaget minska trängseln i butikerna och därmed förbättra kundupplevelsen.

OKQ8 Koncept för Obemannade Butiker

OKQ8 är en av de första drivmedelsaktörerna som satsar på obemannade butiker i Sverige. Deras första obemannade butik öppnade i Linköping under sommaren 2022 och drivs av Lifvs-grundaren Daniel Lundhs bolag Storekey. Butiken är öppen dygnet runt och kan nås av kunderna via en app.

I butiken kan kunderna köpa produkter som godis, läsk och vissa basvaror som bröd, smör och mjölk. OKQ8 har även etablerat ytterligare en obemannad butik i Uppsala samt två semibemannade butiker i Umeå och Munkfors.

OKQ8 koncept för obemannade butiker möjliggör en ökad tillgänglighet för kunderna samtidigt som det minskar på personal- och driftskostnader för företaget. Konceptet är en del av företagets strategi att möta den ökande efterfrågan på snabb och enkel service.

Genom att erbjuda obemannade butiker kan OKQ8 också minska risken för rån och andra säkerhetsproblem som kan uppstå vid bemannade butiker. Kunderna kan enkelt och säkert handla sina varor utan att behöva interagera med personal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *