Säsongens första Skrei är här!

När vintern sveper in över landet bär den med sig en särskild gåva från havets djup

säsongens första skrei är på väg från Norges kristallklara vatten och väntas anlända i mitten av februari. Denna efterlängtade delikatess som snart finns tillgänglig på Ishavet.nu, symboliserar inte bara starten på skreisäsongen utan även en tradition av kvalitet och hållbarhet som vi på Viva Supermarket står bakom.

Från Ishavet finns mycket inom fisk och skaldjur. Här ser ni surimistick som är gjort på torsk.
Från Ishavet finns mycket inom fisk och skaldjur. Här ser ni surimistick som är gjort på torsk.

Skreitorsk från skrei är ingen vanlig fiskbit; det är en kulinarisk upplevelse som förenar smak med samvete. Fångad i de kalla och näringsrika vattnen i Barents Hav, erbjuder denna vildfångade skatt en smak och konsistens som är svårslagen. Den fantastiska kvaliteten på vår torskrygg beror inte bara på det rena vattnet den lever i utan också på de ansvarsfulla fiskemetoder som används för att fånga den.

 

Mångsidiga recept med Skreitorsk

Denna delikatess är perfekt för såväl vardagsmiddagar som festliga tillfällen, och dess mångsidighet i köket är oöverträffad. Oavsett om du föredrar din torskrygg stekt, kokt, eller bakad, kommer den att bjuda på en smakupplevelse som lyfter vilken måltid som helst.

“Viva Supermarket: Där Tradition Möter Hållbarhet”

Hållbar fisk som smakar gott

På Viva Supermarket är vi stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara smakar gott utan också bidrar till en hållbar framtid. Vår torskrygg från skrei är ett bevis på detta åtagande, och vi ser fram emot att dela med oss av denna exceptionella produkt till våra kunder.

Vi inbjuder dig att upptäcka denna säsongens delikatess hos oss. Låt torskryggen från skrei bli en del av din matlagningsrepertoar och upplev den rika smaken och den höga kvaliteten som bara kan komma från Ishavets kalla vatten. Välkommen till en värld av smak på Viva Supermarket – där tradition möter hållbarhet i varje bit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *